Přihlásit se

TRANSITION

Začátek cesty k vědomému Mužství

Cesta k vědomému Mužství

Transition je nejdelší a nejkomplexnější kurz v České a Slovenské Republice zabývající se přechodem mladých mužů do dospělosti. Využíváme zkušeností z dlouholeté praxe s mladými lidmi, mužskými skupinami i dospělými. Na kurzu, který je produkčně velmi náročný, kombinujeme moderní přístup, výzkumy i prastaré techniky. Jsou věci, které záměrně tajíme, abychom pracovali s překvapením a dramaturgií zážitkové pedagogiky. Kombinujeme mnoho programových bloků, proto se na kurzu rozhodně nudit nebudeš.

O čem to bude?

Co zažiješ?

• 70 km putování horami
  • Vision quest a indiánskou saunu
  • konfrontaci s vlastními limity
  • sílu a podporu Mužské skupiny
  • Vědomý přechod na mužskou stranu
  • Ověřený a cenami ověnčený koncept
  • Diskuze o Mužství
  • Stále je toho málo? V tom případě koukni na WEB TRANSITION

Termíny

Hlavní část

14. 7. – 23. 7. 2023

hranice mezi ČR a SR

10 denní přechodový rituál,

napětí, akce i zklidnění.

Potvrzení

7. – 10. 9. 2023

Moravské velehory

Navazující prodloužený víkend.

Ocenění a pokračování na cestě Muže.

Přestal jsem mluvit o tom, že už jsem dospělý a vydobývat si to slovy, ale začal jsem se tak i chovat.
Petr
účastník kurzu

Mám teď pohled na Mužství z jiného hlediska. Že to není univerzální, ale je to hodně na nás, jak si to uděláme. Získal sem více sebevědomí a vůli dodělávat věci do konce.
Eda
účastník kurzu

” Bol som na ceste stať sa dospelým, ale chlapom, nie Mužom. Tu sa mi objavila nová cesta stať sa Mužom a vyjasniť si čo to znamená. A vybral som si túto novú cestu o ktorej som ani nevedel. “
Viktor